Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
Fri kontakt

Restaurant til salg, Greve, Hundige Strandvej 29

Hundige Strandvej 29, 2670 Greve
 • Restaurant til salg
 • 116 m2
 • 3.495.000 kr.
Restaurant til salg, Greve, Hundige Strandvej 29
Hundige Strandvej 29, 2670 Greve
 • Restaurant til salg
 • 116 m2
 • 3.495.000 kr.
Giv mig al info nu
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Restaurant til salg, Greve, Hundige Strandvej 29

Kjeldskov & Co Erhverv
Julie Hindsgaul Hansen
tlf: 43900002
julie@kjeldskov.dk
Se alle udlejerens annoncer

Fakta

Vis på kort
 • 250975
 • Restaurant
 • Hotel
 • 116 m2
 • 3.495.000 kr.
 • 3.495.000 kr.
FÅ MERE INFO OM LOKALET
Du linkes til en anden portal, som evt. kan kræve betaling eller oprettelse

Erhvervsdrømme og potentiale møder synlighed

Velkommen til dette erhvervslokale på Hundige Strandvej, hvor din virksomhed kan nå nye højder. Med en beliggenhed, der vækker begejstring og skaber enestående muligheder, kan du skabe en lysende fremtid for din virksomhed.

Lad dine kreative idéer og innovative løsninger skinne i det rummelige salgslokale, der bader i naturligt lys og inviterer til en uovertruffen præsentation af dine produkter og tjenester. Det imponerende salgslokale er indbydende med fire store udstillingsvinduer, der giver maksimal synlighed ud mod Hundige Strandvej. Lad rummet fortælle sin egen historie og tiltræk potentielle kunder med en imponerende visuel appel. I det tilstødende kontorlokale finder du et fristed af fokus og produktivitet. Skab en inspirerende arbejdsplads, hvor dine ambitioner kan blomstre, og lad dine visioner forme fremtiden for din virksomhed. Fra dette rum af potentiale kan du skabe magi og realisere dine forretningsmæssige mål. En praktisk frokoststue med tekøkken og toilet giver komfort og bekvemmelighed til både medarbejdere og kunder.

Parkering er en leg, da der er direkte adgang til parkeringspladser ud mod strandvejen. Det flisebelagte område foran ejendommen er som et blankt lærred, der venter på at blive udfyldt med din unikke præsentation eller skræddersyede parkeringsarrangement. Giv dine besøgende en varm velkomst og skab en mindeværdig oplevelse fra første øjeblik.

Den gunstige beliggenhed tæt på Hundige S-tog station og Waves Shopping Center tilbyder optimale betingelser for succes. Uanset om du driver en butik, kontor, take away/fødevarevirksomhed eller showroom, kan dette lokale være det perfekte fundament for din virksomheds vækst og udvikling.

Skab vinger til din virksomhed og lad den flyve højt på Hundige Strandvej. Tag del i enestående muligheder og skab et fremtidigt erhvervseventyr, der vil imponere og overgå forventningerne. Mavefornemmelsen fortæller dig, at dette er stedet, hvor dine drømme kan tage fart.

Til Udbydere: Hvis du har brug for hjælp til udlejning af erhvervslokaler eller salg af en erhvervsejendom, så kontakt trygt Kjeldskov & Co Erhverv for et tilbud. Kjeldskov & Co Erhverv har nemlig adgang til at markedsføre alle sine sager på Lokaleportalen.dk. Husk, at jo mere effektivt du markedsfører dine lokaler, desto hurtigere bliver lokalerne udlejet.

Information og data

Dette hotel til salg ligger på Hundige Strandvej i Greve. Greve har postnummeret 2670, og ligger i kommunen Greve, som ligger i Storkøbenhavn. Ejendommen er i alt 116 m2. Salgspris: 3.495.000 kr.